Naturalé-100 %-os gyümölcslevek

Naturalé "A természet kincse" gyümölcslé formájában biztosítja a friss gyümölcs élvezetét.

 

Mindenki számára közismert, hogy a gyümölcsök jótékony hatással vannak szervezetünkre, az egészséges táplálkozás részét képezi fogyasztásuk. Részvénytársaságunk felismerve az egészséges táplálkozás fontosságát és a gyümölcsökben rejlő értékes hatóanyagokat, 2007 ősze óta állítja elő kárászi Erdei Melléktermék Felvásárló és Feldolgozó Telepén a természetes gyümölcsleveket. A Naturalé termékcsalád gyümölcstartalma valóban 100%-os. A friss, érett gyümölcsök a feldolgozás során megőrzik vitamintartalmukat, eredeti ízűket, a speciális "Bag-In-Box" csomagolás pedig biztosítja a vegyszermentes eltarthatóságot.

 

 

A termékcsalád nem sűrítményből visszahígított,
hanem 100%-os frissen préselt Naturalé.

A frissen préselt gyümölcslé egy rövid hőkezelésen esik át, megőrizve a gyümölcs eredeti hasznos élettani tulajdonságait.

A rostos Naturalé gyümölcsléhez hozzáadott anyagot (tartósítószer, aroma, víz, cukor, stb.) NEM adunk.

A "bag-in-box" csomagolás lehetővé teszi, hogy a felbontott gyümölcslé akár 3 hétig is megőrizze minőségét.

Kizárólag magyar gyümölcsből készül.

A Naturalé megfelel a legszigorúbb minőségi és élelmiszeripari előírásoknak, prémium minőség.


 

Cégünk vállalja Kárászon a Kültelek u. 2. szám alatt található gyümölcsfeldolgozóban alma, körte, szőlő, bodza, és egyéb bogyós gyümölcsökből 100 %-os gyümölcslé készítését. 

A gyümölcslé elkészítésének ára 195 Ft / liter, azaz a 3 literes bag in box esetében 585 Ft / 3 literes bag in box zsák.

 

 

Bejelentkezés, információ: +36 30 173 4766

 


Gyártási technológia

 

 

 

 

Natúr gyümölcsleveink semmilyen adalékanyagot (cukor, víz, színező- és aromaanyag, stb.) sem tartalmaznak. A versenyképes natúrtermék csomagolásához egy különleges technológia áll rendelkezésre: a "bag-in-box" kiszerelés. A speciális csomagoláson túl a tartósítást a pasztőrözés szavatolja. Az egyre népszerűbbé váló "bag-in-box" technika lényege tulajdonképpen a nevében rejlik: maga a gyümölcslé egy jól szigetelő tömlőben van, amelyet egy kartondobozba teszünk a könnyebb tárolhatóság érdekében. A folyadék egy kis csapon keresztül nyerhető ki, amely légmentesen zár, így a tömlőben található folyadékot nem szükséges vegyszerekkel tartósítani, ennek ellenére felbontás után három hétig fogyasztható. Felbontatlanul egy évig is eltartható minőségromlás nélkül.

 

Az almalé-készítés már "bejáratott" folyamat. A kiépített technológia a következő sorokat tartalmazza: 

  • A fáról leszedett gyümölcs a mosótartályba kerül, majd egy szállítószalagon nagy-nyomású fúvókák távolítják el a szennyeződéseket.
  • A gyümölcs válogatása kézzel történik.
  • A kiválogatott gyümölcs futószalagon keresztül jut be a darálóba.
  • A gyümölcsmasszából mechanikus szalagprés sajtolja ki a levet.
  • A gyümölcslevet rozsdamentes acéltartályokba töltjük, ahol néhány órát ülepedni hagyjuk.
  • A kipréselt gyümölcslé a pasztörizálóba érkezik meg, ahol 85°C-on hőkezeljük.
  • A hőkezelt natúrlét a fóliatasakba töltjük, majd a papírdobozokba csomagoljuk.
  • Nem megy veszendőbe a kipréselt gyümölcsmassza sem, ezt az anyagot vadtakarmányként hasznosítjuk

 

Aktuális árlista

 

 

Bejelentkezés, információ: +36301734766

Gyümölcslé megrendelés: elnok@gatipapa.hu e-mail címen